Keukenrenovatie Oss

Woont u in Oss en is uw keuken nog goed in orde, maar wilt u toch wel eens wat anders? Heeft u geen zin om dagen- of zelfs wekenlang in de rotzooi te zitten maar moet uw keuken toch echt gerenoveerd worden? Denk dan eens aan Kitchen Covers! Wij komen graag bij u in Oss langs om u binnen een dag te helpen aan een keuken die er weer als nieuw uitziet!

Wat is Kitchen Covers

Kitchen Covers is een Brabants bedrijf dat zich gespecialiseerd heeft in het renoveren van keukens met behulp van een speciale, stevige en krasvaste folie die bovendien heel makkelijk schoon te maken is. Keukenkastjes, zijpanelen en stootborden worden daarbij als het ware ingepakt (gewrapt) en er komt geen verf of lak aan te pas. Het is dus een schone en droge klus die wij meestal binnen een dag voor u gerealiseerd kunnen hebben. Het is ook mogelijk om grotere oppervlakken zoals de keukendeur te wrappen. De enige voorwaarde is, dat het oppervlak geen reliëf heeft. Alleen volledig gladde oppervlakken kunnen gewrapt worden in onze folies.

Volop keuze

Een groot voordeel van keukenrenovatie met Kitchen Covers is de enorme keuze aan kleuren en dessins. Of u nu houdt van mat of glanzend, u kunt kiezen uit alle kleuren van de regenboog en meer. Ook hebben wij meer dan 30 verschillende dessins op voorraad. Zelfs een full color afbeelding behoort tot de opties. Wij hebben al vele keukens in de omgeving Oss gerenoveerd tot volle tevredenheid van onze klanten.

Prijs

De prijs hangt af van een aantal factoren, zoals:

  • Het totale oppervlak van de te wrappen panelen;
  • Sommige vaste delen in de keuken;
  • Uw adres i.v.m. eventuele voorrijdkosten.

Een keukenrenovatie in Oss met behulp van Kitchen Covers is erg voordelig in vergelijking met het spuiten of lakken van uw keuken, maar we hebben naast onze standaard folie nu ook een budgetvariant in ons assortiment. Deze folie is ook erg stevig, maar iets minder krasvast, zodat wij ook voor de wat smallere beurs uitstekende oplossingen kunnen bieden.

Contact

Wilt u meer weten over Kitchen Covers? Neem vrijblijvend contact met ons op zodat wij u alles kunnen vertellen over een keukenrenovatie bij u in Oss.

TOE AAN EEN NIEUWE UITSTRALING?

Heeft u interesse in een nieuwe look voor je keuken? Vraag dan een offerte aan.
Of neem contact op met Kitchen Covers voor een bezoekje aan de showroom.

Home

waarom kitchen covers

portfolio