Keukenrenovatie Helmond

Een goedkope en duurzame oplossing

Bent u eigenlijk wel een beetje uitgekeken op de kleur van uw Helmondse keuken? Is de uitstraling ervan niet meer helemaal wat u wilt? KitchenCovers kan een mooie keukenrenovatie voor u realiseren en dat hoeft niet veel te kosten. Bovendien reken wij voor een keukenrenovatie in Helmond geen voorrijkosten omdat het binnen een straal van 20 km van Eindhoven ligt, waar wij gevestigd zijn.

Wrappen

De renovatie van uw keuken voeren wij uit door uw keukenkastjes, lades, zijpanelen en/of stootborden te beplakken met een krasvaste folie. Ook sierstrips zijn mogelijk. Dat brengt de volgende voordelen met zich mee:

  • Ten opzichte van verf of spuitwerk is folie een stuk sterker omdat het veel minder snel zal beschadigen.
  • Het kan snel aangebracht worden. Meestal kunnen we binnen een dag afronden.
  • De werkzaamheden kunnen schoon en droog gebeuren. Na het aanbrengen van de folie is de keuken direct klaar voor gebruik.
  • Door te werken met folie zal het eindresultaat mooi strak zijn. Geen strepen of bobbels te zien!
  • Het is voordeliger dan het overschilderen van de kastjes, met een minstens zo mooi eindresultaat.

Veel keuze

Het assortiment dat we hebben aan folies is heel uitgebreid. Ze zijn in alle denkbare kleuren te verkrijgen en ook als u graag een dessin wilt, kunt u veel kiezen.

Kosten

Zoals gezegd is KitchenCovers een voordelige oplossing voor de renovatie van uw keuken. De prijs wordt bepaald door het aantal te wrappen panelen, wat de vaste delen van uw keuken zijn (bijvoorbeeld plinten), en uw adres i.v.m. voorrijkosten. Voor Helmond worden deze niet berekend! Ook hebben wij nu een budget folievariant waar u voor kunt kiezen.

Contact

Bent u nieuwsgierig geworden wat wij kunnen doen voor uw keukenrenovatie in Helmond? Vul dan gauw het contactformulier in, dan krijgt u zo snel mogelijk een vrijblijvende offerte.

TOE AAN EEN NIEUWE UITSTRALING?

Heeft u interesse in een nieuwe look voor je keuken? Vraag dan een offerte aan.
Of neem contact op met Kitchen Covers voor een bezoekje aan de showroom.

Home

waarom kitchen covers

portfolio