Keukenrenovatie Den Bosch

Woont u in Den Bosch of omgeving en bent u wel een beetje uitgekeken op uw keuken? Zou u graag een ander kleurtje of een andere uitstraling willen? Als uw keuken verder nog goed in orde is, is het laten wrappen van de deurtjes, lades en zijpanelen een mooie, strakke en voordelige manier van keukenrenovatie. Ook het stootbord en zelfs de keukendeur kunnen we meenemen in het project.

Wat is wrappen?

Met het wrappen van uw keuken wordt bedoeld dat de bestaande deurtjes en lades van uw keuken worden overgeplakt met een dunne, slijtvaste folie. Ze worden als het ware opnieuw “ingepakt”, waardoor uw keuken een hele nieuwe uitstraling zal krijgen. En dat tegen een zacht prijsje.

Voordelen

Niet alleen de prijs van keukenrenovatie door middel van wrappen in Den Bosch of omgeving is aantrekkelijk. Er zijn nog veel meer voordelen:

  • Het kan heel snel gebeuren. Meestal zijn we binnen een dag klaar;
  • Na de keukenrenovatie is uw keuken direct klaar voor gebruik. Er hoeft namelijk niets te drogen;
  • Het resultaat is ontzettend strak. In tegenstelling tot spuitwerk, zullen er geen strepen of oneffenheden te zien zijn;
  • De folie die wij gebruiken is sterker dan verf of spuitwerk, waardoor krassen veel minder snel zullen ontstaan.

Keuze

Er valt veel te kiezen als u de keukenrenovatie door ons laat uitvoeren. In alle denkbare kleuren zijn onze folies verkrijgbaar, en ook als u voor een dessin of een bepaalde structuur gaat, is er heel veel mogelijk. Bovendien hebben wij sinds kort naast onze normale, eersteklas folie, nu ook een budgetlijn beschikbaar. Deze folie is iets minder krasvast, maar ook een stuk goedkoper zodat wij voor ieder budget wat kunnen betekenen. Bovendien kan de folie altijd gemakkelijk vervangen worden.

Contact

Wilt u graag meer weten over wat wij kunnen betekenen voor uw keukenrenovatie in Den Bosch? Neem vrijblijvend contact met ons op en kom erachter wat er allemaal mogelijk is.

TOE AAN EEN NIEUWE UITSTRALING?

Heeft u interesse in een nieuwe look voor je keuken? Vraag dan een offerte aan.
Of neem contact op met KitchenCovers voor een bezoekje aan de showroom.

Home

waarom kitchen covers

portfolio