Keukendeurtjes wrappen

Bent u eigenlijk wel uitgekeken op de kleur van uw keuken, maar is de keuken verder nog prima in orde? Zou u wel eens een andere stijl willen, maar vindt u een nieuwe keuken veel te duur? KitchenCovers kan voor u de oplossing zijn. Wij wrappen uw keukendeurtjes in een nieuw jasje en zorgen zo voor een compleet nieuwe uitstraling binnen één dag! Wij zorgen voor een perfecte afwerking zodat u jarenlang kunt genieten van uw keuken.

Keukendeurtjes wrappen

Wrappen is het opnieuw bekleden van de deuren, laden en andere panelen van uw keuken door ze in te pakken in een dunne, stevige, krasvaste folie. Ook is het mogelijk om hier sierstrips op aan te brengen. Het is een snelle en schone manier om uw keuken compleet te vernieuwen, zonder dat u een hele nieuwe keuken hoeft aan te schaffen. Schoon, omdat er niet gespetterd wordt met verf van het schilderen of spuiten. En snel, omdat wij doorgaans binnen een dag klaar zijn en u de keuken direct weer kunt gebruiken.

U kunt kiezen uit allerlei stijlen en kleuren. Ook hebben wij zo’n 30 dessins standaard op voorraad. Er is echt van alles mogelijk: we hebben folie met een marmerlook of een houtlook, zoals eiken of beuken, maar ook matte of hoogglans folies zijn in alle denkbare kleuren te verkrijgen. Misschien vindt u het mooi om een combinatie te maken, door een paar elementen in uw keuken te accentueren met een andere kleur. Zelfs afbeeldingen in full colour zijn mogelijk!

De enige voorwaarde is, dat het oppervlak van uw keukenkastjes helemaal vlak is; wanneer er een reliëf of een kader op de keukendeurtjes zit, kunnen we ze helaas niet wrappen.

Wilt u meer weten over onze werkwijze of de mogelijkheden voor het wrappen van keukenkastjes? Neem dan contact met ons op. Wij kijken ernaar uit!

TOE AAN EEN NIEUWE UITSTRALING?

Heeft u interesse in een nieuwe look voor je keuken? Vraag dan een offerte aan.
Of neem contact op met KitchenCovers voor een bezoekje aan de showroom.

Home

waarom kitchen covers

portfolio