Keukendeurtjes renoveren

Wanneer u het uiterlijk van uw keuken eigenlijk een beetje beu bent, maar de keuken zelf nog prima in orde is, kies dan voor het renoveren van uw keukendeurtjes met behulp van KitchenCovers. Daarmee kunt u een hele nieuwe uitstraling geven aan uw keuken, zonder duizenden euro’s uit te hoeven geven aan een nieuwe keuken. Bovendien zijn we meestal binnen een dag klaar!

Waarom KitchenCovers

KitchenCovers zorgt ervoor dat uw keukendeurtjes er na het renoveren weer als nieuw uitzien. De folies die wij gebruiken zijn zeer stevig, krasvast en heel eenvoudig schoon te maken. Bovendien hebben wij een zeer uitgebreid assortiment aan kleuren en dessins op voorraad. Alle kleuren van de regenboog zijn mogelijk, maar u kunt ook kiezen voor een bepaalde look, zoals een eiken of een metallic look. Het is zelfs mogelijk om een full color afbeelding op uw keukenkastjes aan te brengen. Mat of glanzend, u zegt het maar. Natuurlijk kunnen we ook verschillende folies combineren.

Snel klaar

Wij zijn meestal binnen een dag klaar met het renoveren van uw keukenkastjes. De deurtjes van uw keuken worden vakkundig “ingepakt” (gewrapt) in hoogwaardige folie, waarbij altijd droog gewerkt kan worden: er wordt geen verf gebruikt dus het is een hele schone klus.

Vlak

Naast het renoveren van keukendeurtjes is het ook mogelijk om andere delen van uw keuken, zoals zijpanelen en stootborden, te wrappen. Wel is het belangrijk om te weten dat de oppervlakken geen reliëf of kader mogen hebben. Alleen volledig vlakke keukendeurtjes kunnen wij renoveren met deze methode. Natuurlijk zijn handgrepen geen probleem, die kunnen we demonteren en weer terugplaatsen.

Contact

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor het renoveren van keukendeurtjes met KitchenCovers? Op onze site vindt u ter inspiratie een aantal voorbeelden van klussen die wij al hebben uitgevoerd. Wilt u meer weten? Neem dan vrijblijvend contact met ons op of vraag een offerte aan!

TOE AAN EEN NIEUWE UITSTRALING?

Heeft u interesse in een nieuwe look voor je keuken? Vraag dan een offerte aan.
Of neem contact op met KitchenCovers voor een bezoekje aan de showroom.

Home

waarom kitchen covers

portfolio