Keuken wrappen Weert

Is uw keuken nog prima te gebruiken, maar bent u uitgekeken op de kleur? Kan hij wel een opknapbeurt gebruiken? Schakel dan KitchenCovers in! Met KitchenCovers heeft u in een mum van tijd een keuken met een compleet nieuwe look. Uw vertrouwde keuken met een vernieuwde stijl. Wij komen graag naar Weert om uw keuken te wrappen. Welke stijl of welke kleur u ook wilt: er is van alles mogelijk. En dat alles voor een hele nette prijs!

Een keuken wrappen: wat is dat?

KitchenCovers uit Eindhoven is een onderdeel van De Beletteraar en heeft zich gespecialiseerd in het wrappen van keukens. Wrappen is een verbastering van het Engelse woord voor “inpakken”, en dat is letterlijk wat wij doen! We pakken de deurtjes, zij- en achterpanelen, stootborden en, zo u wilt, ook de keukendeur in met een stevige, dunne maar krasvaste folie in de kleur of het dessin dat u wenst. Binnen een dag heeft uw keuken een compleet nieuwe uitstraling, en u kunt hem direct weer gebruiken! Dat is één van de grote voordelen van het wrappen van een keuken: Geen verfspatten of verfdampen en geen droogtijden. We pakken simpelweg alle oppervlakken netjes in en u kunt meteen genieten van uw “nieuwe” keuken, die weer jarenlang meekan! Let op: we kunnen alleen oppervlakken wrappen die compleet vlak zijn. Deurtjes en panelen met een reliëf erin verwerkt kunnen wij helaas niet behandelen.

Oneindige mogelijkheden voor het wrappen van uw keuken in Weert

Bij KitchenCovers kunt u kiezen uit alle kleuren van de regenboog. Daarnaast zijn er honderden dessins leverbaar. Denk bijvoorbeeld aan een marmerlook of een eikenlook. Ga voor mat of kies voor glans, of breng een paar accenten aan door verschillende kleuren te gebruiken. In onze portfolio kunt u alvast wat voorbeelden bekijken ter inspiratie. Om een definitieve keuze te maken voor een bepaalde kleur, kunt u bij ons een aantal stalen bestellen om met elkaar te vergelijken. Zo maakt u de keuze makkelijker voor uzelf! Natuurlijk kunt u altijd vragen om advies wanneer u twijfelt.

Meer informatie en prijzen

De prijs voor het wrappen van een complete keuken wordt o.a. bepaald door het aantal m2, onderdelen waar rekening mee gehouden moet worden, het type folie en de voorrijdkosten. Normaalgesproken ligt de prijs voor het wrappen van een keuken in Weert of omgeving ergens tussen de €950,- en €1500,-. Wilt u een offerte aanvragen? Dat kan eenvoudig hier. U kunt hier ook meteen wat foto’s van uw keuken bijvoegen, zodat we een goede inschatting kunnen maken. Heeft u nog vragen? Neem dan gerust even vrijblijvend contact op; KitchenCovers helpt u graag verder!

TOE AAN EEN NIEUWE UITSTRALING?

Heeft u interesse in een nieuwe look voor je keuken? Vraag dan een offerte aan.
Of neem contact op met Kitchen Covers voor een bezoekje aan de showroom.

Home

waarom kitchen covers

portfolio