Keuken wrappen Tilburg

Heeft u een keuken in Tilburg die wel een opknapbeurt gebruiken kan? Laat KitchenCovers uw keuken wrappen! Wrappen is een snelle en eenvoudige manier om de ruimte er weer als nieuw uit te laten zien, in de stijl en kleur die helemaal bij u past. We pakken de deurtjes, lade panelen en andere vlakke oppervlakken van uw keuken met een flinterdunne, krasvaste folie in, en uw keuken kan weer jaren mee!

Snel en vakkundig een keuken wrappen in Tilburg

Wij hebben ons gespecialiseerd in het wrappen van allerlei oppervlakken. Naast keukens kunnen wij bijvoorbeeld ook deuren, kasten en tafels voorzien van een stevige laag interieurfolie. Op deze manier verkrijgt uw interieur snel de nieuwe uitstraling die u wenst. Bovendien is de keuken direct weer klaar voor gebruik! Wanneer u hem laat spuiten of lakken, moet de boel altijd eerst nog een tijdje drogen. Bovendien is er kans op verfspatten en blijft er vaak nog wekenlang een verflucht hangen. Een keuken wrappen gaat snel en effectief, zonder al deze overlast!

Volop keuze

U heeft bij ons een zeer ruime keuze uit alle denkbare kleuren en vele dessins. Houdt u van matte of juist van glanzende kleuren? Wilt u een eikenhout look, een metallic look of een betonlook op uw keukenkastjes? Zelfs full colour afbeeldingen zijn mogelijk, zoals bijvoorbeeld een landschap of een illustratie. De folie die wij gebruiken is zeer krasvast en gaat jaren mee en is heel eenvoudig schoon te maken.

Kosten keuken wrappen in Tilburg

Er zijn een aantal factoren die de prijs bepalen. Natuurlijk is het totaal te behandelen oppervlak er daar één van, maar ook hoeveel vaste delen er in de keuken aanwezig zijn en de materiaalkeuze. Naast onze standaardfolie hebben wij nu ook een budgetfolie in ons assortiment die iets minder krasvast is, maar wel veel goedkoper. Bovendien is de folie eenvoudig te vervangen. Vraag vrijblijvend een offerte aan en voeg een paar foto’s bij van uw keuken, dan sturen wij u een passende prijsopgave.

Contact

Wilt u meer weten over het wrappen van een keuken in Tilburg? Neem geheel vrijblijvend contact met ons op door een berichtje achter te laten. Bellen kan natuurlijk ook! Wij zijn bereikbaar op 040-3041570.

TOE AAN EEN NIEUWE UITSTRALING?

Heeft u interesse in een nieuwe look voor je keuken? Vraag dan een offerte aan.
Of neem contact op met KitchenCovers voor een bezoekje aan de showroom.

Home

waarom kitchen covers

portfolio