Keuken wrappen Roermond

Bent u uitgekeken op uw keuken? Doen de kastjes versleten aan? Of wilt u gewoon een nieuwe, frisse kleur of een compleet andere stijl? Met KitchenCovers, onderdeel van De Beletteraar uit Eindhoven, kan uw keuken binnen een dag een totaal nieuw uiterlijk hebben! U hoeft geen nieuwe keuken of nieuwe frontjes aan te schaffen, geen gedoe met verf, en het is ook nog heel voordelig. KitchenCovers komt naar Roermond om uw keuken te wrappen zodat hij weer jarenlang meekan, en u kunt hem meteen gebruiken!

Een keuken wrappen in Roermond: hoe werkt dat?

Het wrappen van een keuken is eigenlijk niets anders dan het inpakken van de keuken in een dunne, maar superstevige en krasvaste zelfklevende folie in de kleur of stijl die u wenst. We kunnen de panelen van keukenkastjes en -lades behandelen, maar ook stootborden, zij- en achterpanelen en zelfs de keukendeur of andere meubels. Zolang het maar om een vlak oppervlak gaat; panelen met een reliëf of een kader kunnen we helaas niet wrappen.

Onze wrapspecialist komt naar Roermond op de afgesproken dag om uw keuken te wrappen. Meestal is hij binnen een dag klaar. De panelen worden één voor één gedemonteerd, beplakt en weer teruggeplaatst. Er hoeft niets te worden afgedekt want we werken stof- en spatvrij. Er hoeft ook niets te drogen, dus uw keuken is direct klaar voor gebruik!

Volop mogelijkheden

U kunt bij KitchenCovers kiezen uit honderden kleuren en vele verschillende dessins. Mat, glanzend, een marmerlook of een bepaalde houtlook: vertel ons waar uw voorkeur naar uit gaat en wij kunnen u verschillende stalen laten zien. Zo maakt u eenvoudig uw keuze. Wilt u een full-color afbeelding op bijvoorbeeld het achterpaneel? Ook dat is geen probleem! Kijk voor inspiratie alvast eens in onze portfolio.

De prijs voor het wrappen van een keuken in Roermond

De prijs hangt van een aantal zaken af, zoals het aantal m2 dat beplakt moet worden, het aantal onderdelen van de keuken (bijvoorbeeld plinten), het soort folie en de voorrijdkosten. Een grote keuken zal natuurlijk wat meer kosten dan een kleine, maar gemiddeld kunnen we wel zeggen dat het wrappen van een complete keuken tussen de €900 en €1500 ligt.

Contact

Bent u benieuwd wat KitchenCovers voor u kan doen? Vraag vrijblijvend een offerte aan en voeg wat foto’s toe van uw keuken, zodat wij een goede inschatting kunnen maken. Heeft u andere vragen? Neem gerust contact met ons op want wij helpen u graag!

TOE AAN EEN NIEUWE UITSTRALING?

Heeft u interesse in een nieuwe look voor je keuken? Vraag dan een offerte aan.
Of neem contact op met KitchenCovers voor een bezoekje aan de showroom.

Home

waarom kitchen covers

portfolio