Keuken wrappen Limburg

Als u bent uitgekeken op uw keuken, maar deze nog wel in goede staat is, dan kunt u overwegen om deze te renoveren in plaats van geheel te vernieuwen. Dat scheelt natuurlijk een hoop geld. De meest voordelige én snelle manier om dit te doen, is om de keuken te wrappen. KitchenCovers komt graag naar u toe in Limburg om de keuken te wrappen in een flinterdunne maar super stevige, krasvaste folie. Dit is bijna altijd binnen één dag gedaan, en u kunt uw keuken direct gebruiken!

Volop keuze

U kunt bij ons de folie (of folies) uitkiezen die u wenst. Alle denkbare kleuren zijn mogelijk, in mat of glanzend. Ook kunt u kiezen uit een dertigtal dessins. Wilt u een mooie houtlook, zoals eiken of beuken? Of gaat u voor een bepaalde beton- of marmerlook? Zelfs een full colour print is mogelijk. Nieuw is ook de budget folie in ons assortiment: deze is iets minder krasvast, maar wel een stuk goedkoper. Bovendien is de folie eenvoudig vervangbaar.

Keuken wrappen in Limburg: onze werkwijze

Nadat u akkoord bent gegaan met de offerte, spreken we snel een dag af om bij u langs te komen. Binnen een dag voorzien wij uw gehele keuken van een nieuw uiterlijk. Daarbij hoeft niets afgedekt te worden. In tegenstelling tot het verven of overspuiten van keukenkastjes, is het wrappen van een keuken schoon werk. We pakken alle deurtjes, panelen etc. netjes in en uw keuken is direct weer klaar voor gebruik!

Prijs

De prijs voor het wrappen van een keuken in Limburg hangt van een aantal zaken af, bijvoorbeeld:

  • Het aantal te bewerken oppervlakken;
  • Vaste delen;
  • De keuze van het materiaal;
  • Uw woon- of vestigingsadres.

Natuurlijk ligt de prijs voor een grote keuken wat hoger dan die voor een kleinere, maar gemiddeld kunnen we hier wel een prijs noemen. Het wrappen van een gemiddelde Nederlandse keuken kost normaalgesproken ergens tussen de €900 en €1500. Vraag hier een offerte aan, zodat wij vrijblijvend een prijs voor u kunnen berekenen.

Contact

Heeft u vragen over onze diensten? Of wilt u graag iemand spreken? Neem gerust contact met ons op door te bellen naar 040-3041570, of mail ons naar info@kitchencovers.nl.

TOE AAN EEN NIEUWE UITSTRALING?

Heeft u interesse in een nieuwe look voor je keuken? Vraag dan een offerte aan.
Of neem contact op met KitchenCovers voor een bezoekje aan de showroom.

Home

waarom kitchen covers

portfolio