Keuken wrappen Den Bosch

Is uw keuken toe aan een nieuwe look, maar nog niet aan vervanging? Laat uw keuken in de regio Den Bosch wrappen door KitchenCovers uit Eindhoven! Wij voorzien uw keuken binnen een dag van een prachtige nieuwe look met behulp van hoogwaardige, flinterdunne en krasvaste folies. Kies uit vele kleuren en dessins en geniet snel weer van uw vernieuwde keuken!

Volop keuze

U heeft bij ons volop keuze. Elke denkbare kleur is mogelijk, alsmede een veelvoud aan dessins en zelfs full colour afbeeldingen als u dat wilt. In mat of glanzend, een rustige houtlook of juist een sprekende kleur: wij hebben de kleur en de stijl die bij u past!

Redenen om uw keuken in Den Bosch te laten wrappen

Wrappen is een relatief goedkope manier om uw keuken snel van een compleet nieuwe look te voorzien. We zijn meestal binnen een dag klaar; bovendien wordt er bij het wrappen schoon en droog gewerkt. Geen verfspatten of vervelende lakluchtjes dus, en uw keuken is direct weer klaar voor gebruik! De folie is van uitstekende kwaliteit. Ondanks de zeer geringe dikte is hij krasvast en zal hij jaren meegaan. Bovendien is de folie gemakkelijk schoon te houden.

Prijs

De prijs hangt af van een aantal factoren, maar om een indicatie te geven: een gemiddelde Nederlandse keuken kan KitchenCovers wrappen voor een prijs die ligt tussen de €950en €1500. Zaken die van invloed zijn op de prijs:

  • Het aantal te bewerken panelen;
  • Het aantal vaste onderdelen in de keuken (zoals bv plinten);
  • Het gekozen materiaal;
  • Het adres.

Naast onze standaard folie, die van de allerbeste kwaliteit is, kunt u nu ook kiezen voor een budget folie. Deze is een stuk lager in prijs, maar wel wat minder krasvast. De folie is echter eenvoudig vervangbaar, waardoor ook dit een prima optie is. Vraag vrijblijvend een offerte aan, dan zullen wij de prijs zo nauwkeurig mogelijk voor u berekenen.

Meer info over het wrappen van een keuken in Den Bosch

Wilt u meer weten over onze diensten of alle mogelijkheden omtrent het wrappen van keukens of andere delen van het interieur? Neem gerust contact met ons op; wij helpen u graag verder!

TOE AAN EEN NIEUWE UITSTRALING?

Heeft u interesse in een nieuwe look voor je keuken? Vraag dan een offerte aan.
Of neem contact op met KitchenCovers voor een bezoekje aan de showroom.

Home

waarom kitchen covers

portfolio