Keuken wrappen Boxtel

Is uw keuken nog in goede staat, maar zijn de keukenkastjes niet meer mooi? Staan er krassen op, lelijke vlekken, of wilt u gewoon eens wat anders? Laat uw keuken dan renoveren door KitchenCovers uit Eindhoven! Dat zal u veel kosten besparen want u hoeft geen nieuwe keuken aan te schaffen. Wij komen graag naar Boxtel om uw keuken te wrappen. Dat geeft niet alleen veel minder gedoe dan bij het overspuiten of opnieuw schilderen van uw keuken; het is in de meeste gevallen ook goedkoper!

Eindeloze mogelijkheden

U kunt bij KitchenCovers kiezen uit honderden kleuren en stijlen. Van landelijk tot modern, een lichte pasteltint of juist een uitgesproken kleur, een metaallook of juist een beukenhout look: voor elke smaak hebben wij de juiste folie. Misschien wilt u wat accenten aanbrengen in uw keuken? Kies dan voor een basiskleur en combineer die met een contrastkleur. Mat, glanzend, licht of donker: de keuze is aan u. Kijk voor inspiratie alvast eens in onze portfolio, waar we wat voor- en na-foto’s van recente projecten hebben geplaatst.

Een keuken wrappen: hoe werkt dat?

Bij KitchenCovers werken we met wrapfolies van de beste kwaliteit. Welke kleur of dessin u ook kiest, de folies zijn dun, krasvast en supersterk en gaan jarenlang mee. Meestal kunnen we uw keuken binnen een dag helemaal klaar hebben. U hoeft van tevoren niets af te dekken want er komt geen stof vrij en ook van rondvliegende verf- of lijmspatten heeft u geen last.

Wij kunnen alle gladde oppervlakken bewerken met de wrapfolies, behalve het aanrechtblad zelf. Het is belangrijk dat er geen kaders of reliëf in de panelen zitten, want dan kunnen we ze helaas niet behandelen. Verder wrappen we alles: de keukenkastjes, ladefrontjes, zij- en achterpanelen, stootborden, achterwanden; zelfs de keukendeur zelf kunnen we bewerken met de folie van uw keuze. We demonteren alle panelen stuk voor stuk, beplakken ze en plaatsen ze weer terug. Daarna is de keuken weer direct klaar voor gebruik!

De prijs voor het wrappen van een keuken in Boxtel

Hoeveel het behandelen van uw keuken door KitchenCovers kost, hangt af van een aantal factoren. Dat zijn bijvoorbeeld het aantal m2 aan oppervlak dat gewrapt moet worden, maar ook het folietype (effen kleur of een bepaald dessin of een bepaalde look), vastzittende delen in de keuken (bijvoorbeeld plinten) en de voorrijdkosten zijn bepalend voor de uiteindelijke prijs. Boxtel ligt niet ver van Eindhoven, dus de voorrijdkosten zullen minimaal zijn. In het algemeen kunnen we zeggen dat de all-in prijs voor het wrappen van een keuken door KitchenCovers meestal tussen de €900 en €1500 ligt.

Offerte en meer informatie

Wilt u graag een prijsindicatie voor het wrappen van uw keuken in Boxtel ontvangen? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan. Heeft u andere vragen over KitchenCovers, onderdeel van De Beletteraar,  of wilt u graag eens wat kleurstalen zien? Neem dan contact met ons op, dan helpen wij u graag verder.

TOE AAN EEN NIEUWE UITSTRALING?

Heeft u interesse in een nieuwe look voor je keuken? Vraag dan een offerte aan.
Of neem contact op met Kitchen Covers voor een bezoekje aan de showroom.

Home

waarom kitchen covers

portfolio