Keuken laten wrappen

Bent u uitgekeken op de kleur van uw keuken en wilt u wel eens wat anders? Is de keuken nog prima in orde maar zou u het uiterlijk graag willen veranderen? Uw keuken laten wrappen is dé oplossing voor uw probleem. KitchenCovers werkt snel, schoon én goedkoop en er is volop keuze voor wat betreft kleur en uitstraling.

Hoezo, mijn keuken laten wrappen?

“Wrappen” betekent letterlijk “inpakken”. Wij pakken de deuren van uw keukenkastjes, maar ook lades, zijpanelen en stootborden in met een flinterdunne maar stevige en hygiënische folie. Voorwaarde is daarbij wel dat de panelen helemaal vlak zijn. Helaas kunnen deuren en lades met kaders niet beplakt worden.

Binnen een dag klaar

Meestal kunnen wij de klus binnen een dag afronden en de werkzaamheden zijn schoon en droog: er komt geen verf aan te pas en als we klaar zijn, is uw keuken direct weer klaar voor gebruik.

Oneindig veel mogelijkheden

U kunt uw keuken laten wrappen in alle denkbare kleuren, in mat of hoogglans. Ook zijn er meer dan 30 dessins direct leverbaar. Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen voor een eiken- of een beukenlook. Zelfs full color afbeeldingen zijn mogelijk. Dus wat uw smaak ook is, bij KitchenCovers vindt u de nieuwe look voor uw keuken die bij u past.

Prijs

Het laten wrappen van uw keuken is een voordelig alternatief voor het opnieuw laten lakken of spuiten ervan. De prijs ligt meestal tussen de € 900 en € 1500, afhankelijk van bijvoorbeeld het aantal panelen en uw adres. We hebben nu ook een budgetfolie in ons assortiment die iets minder krasvast maar wel veel goedkoper.

Contact

Benieuwd geworden naar de mogelijkheden? Neem dan snel vrijblijvend contact op met ons, wij vertellen u graag alles over het laten wrappen van uw keuken.

TOE AAN EEN NIEUWE UITSTRALING?

Heeft u interesse in een nieuwe look voor je keuken? Vraag dan een offerte aan.
Of neem contact op met KitchenCovers voor een bezoekje aan de showroom.

Home

waarom kitchen covers

portfolio