Goedkoop keukendeurtjes vervangen

Zijn uw keukendeurtjes aan vervanging toe? Misschien hoeft u ze niet in zijn geheel te vervangen. Door ze te “wrappen” met folie van KitchenCovers, kunt u veel kosten besparen. Als er lichte beschadigingen zijn op het oppervlak, als de kleur dof is geworden of als u simpelweg bent uitgekeken op de kleur of uitstraling van uw keukendeurtjes, dan is dit een ideale manier om uw keuken een opknapbeurt te geven.

Keukendeurtjes wrappen

Wanneer wij uw keukenkastjes komen wrappen, pakken wij uw deurtjes als het ware in met een flinterdunne maar heel stevige folie in de kleur en stijl die u wilt. Zo kunt u goedkoop uw keukendeurtjes “vervangen” door mooiere exemplaren die helemaal naar uw wens zijn. We zijn bijna altijd binnen een dag klaar; vaak hebben we zelfs maar een dagdeel nodig. Bovendien is uw keuken meteen klaar voor gebruik! Naast keukenkastjes kunnen wij ook de lades, panelen en stootborden van uw keuken aanpakken als u dat wilt. Zelfs de keukendeur kan gewrapt worden. Enige voorwaarde is, dat er geen reliëf of kader in het oppervlak zit; de panelen moeten vlak zijn.

Oneindig veel mogelijkheden

U kunt bij ons kiezen uit alle denkbare kleuren, en ook zijn meer dan 30 standaard dessins direct uit voorraad leverbaar. Natuurlijk is een combinatie van kleuren ook mogelijk wanneer u accenten wilt leggen, maar ook als u een eiken- of een marmerlook wil, is dat te realiseren met de folies van KitchenCovers. Zelfs een full color afbeelding op uw keukendeurtjes is mogelijk.

Voordelige folie

De exacte prijs voor de behandeling van uw keuken door Kitchen Covers hangt af van een aantal factoren, zoals de afmetingen van de kastjes, vaste delen van de keuken en uw adres. Binnen een straal van 20 km rond Eindhoven rekenen wij overigens geen voorrijkosten. Verder hebben wij sinds kort ook budgetfolie in ons assortiment. Deze is iets minder krasvast dan onze normale topkwaliteit folie, maar wel veel voordeliger in aanschaf. En de folie is altijd te vervangen, mocht deze beschadigen. Wanneer u dus uw keukendeurtjes goedkoop wil vervangen, is Kitchen Covers dus een heel sterk alternatief: u hoeft geen nieuwe deurtjes te kopen om uw keuken er weer als nieuw uit te laten zien!

Contact

Wilt u meer weten over Kitchen Covers, het goedkope alternatief voor het vervangen van uw keukendeurtjes? Neem dan contact met ons op zodat wij u alles kunnen vertellen over de mogelijkheden.

TOE AAN EEN NIEUWE UITSTRALING?

Heeft u interesse in een nieuwe look voor je keuken? Vraag dan een offerte aan.
Of neem contact op met KitchenCovers voor een bezoekje aan de showroom.

Home

waarom kitchen covers

portfolio