Folie keukendeurtjes vervangen

Kosten vervangen folie keukendeurtjes

Wanneer de folie van uw keukendeurtjes loslaat, dan is het tijd om deze te vervangen. Vaak is de keuken zelf nog prima in orde, maar zien de deurtjes er wat versleten uit. U kunt natuurlijk het hele keukendeurtje laten vervangen, maar het is ook mogelijk om simpelweg de folie te vervangen om kosten te besparen. De keuken ziet er weer als nieuw uit tegen een voordelige prijs!

Wat de precieze kosten voor het vervangen van de folie op uw keukendeurtjes precies zijn, hangt van een aantal factoren af. Denk aan het aantal deurtjes dat behandeld moet worden en de grootte ervan, uw adres en de soort folie die u gebruikt. Voor het wrappen van een gemiddelde keuken in Nederland kunt u bij KitchenCovers rekenen op een prijs van tussen de €900 en €1500. Wilt u slechts van één kastje de folie laten vervangen? Dan bent u natuurlijk veel minder kwijt. Wel moet u dan rekening houden met voorrijkosten.

Budgetfolie

Onze standaardfolie is flinterdun maar ontzettend stevig én krasvast; hij gaat dan ook lang mee en u zult de folie van uw keukenkastjes dan ook niet zo snel hoeven vervangen. Sinds kort hebben wij echter ook een budgetfolie in ons assortiment: deze folie is een stuk goedkoper in aanschaf maar wel iets minder krasvast. Wel kunt u deze folie natuurlijk altijd laten vervangen wanneer deze niet meer goed is.

Nieuwe uitstraling door de folie te vervangen

Als u uitgekeken bent op de kleur van uw keuken, of de kastjes zijn licht beschadigd, dan is het dus echt niet nodig om veel geld uit te geven aan nieuwe keukendeurtjes, een nieuwe keuken of zelfs het overspuiten van uw kastjes. Door simpelweg de folie van uw keukendeurtjes te vervangen, bespaart u niet alleen kosten; het is ook altijd heel snel gebeurd. Meestal zijn we binnen een dag klaar en uw keuken is altijd direct klaar voor gebruik. Er wordt geen gebruik gemaakt van lijm, lak of verf die nog moet drogen dus u kunt dezelfde avond nog koken en eten in een keuken die er weer als nieuw uitziet!

Contact

Heeft u vragen over de kosten voor het vervangen van de folie van uw keukendeurtjes? Neem dan gerust contact met ons op.

TOE AAN EEN NIEUWE UITSTRALING?

Heeft u interesse in een nieuwe look voor je keuken? Vraag dan een offerte aan.
Of neem contact op met KitchenCovers voor een bezoekje aan de showroom.

Home

waarom kitchen covers

portfolio