KEUKEN RENOVATIE EINDHOVEN

Keukenrenovatie

Tilburg

Wilt u uw keuken in een nieuwe stijl gieten? Voor keukenrenovatie in de regio Tilburg komt u naar KitchenCovers. Zo vernieuwd u uw keuken naar wens, terwijl u geen nieuwe, dure keuken hoeft aan te schaffen. Met experts van KitchenCovers verkrijgt u:

  • Nieuwe folie op keukendeurtjes
  • Nieuwe folie op zijpanelen
  • Folie op het stootbord
  • Sierstrips

Door expertise kunnen wij de folie in verschillende kleuren opleveren. Verder beschikken wij over meer dan vijftig verschillende design. Wilt u een full-color afbeelding gebruiken? Bij KitchenCovers realiseren wij uw wensen op maat.

VoorNa

Voordelen

Keukenrenovatie

Het plaatsen van folie zorgt ervoor dat uw keuken een nieuw, fris uiterlijk verkrijgt. U hoeft geen nieuwe keuken te kopen/bouwen en krijgt de keuken die u altijd al heeft willen hebben. Wilt u vervolgens uw keuken in een nieuwe, andere stijl? Folie van KitchenCovers is makkelijk te verwijderen. Met betrekking tot folie geldt bovendien dat het een stuk voordeliger is dan spuiten of lakken. KitchenCovers plaatst de folie vakkundig en snel, vaak zelfs binnen één dag!

Vraag uw offerte aan!

KitchenCovers staat u bij met keukenrenovatie in de regio Tilburg. Neem contact met ons op voor de vele mogelijkheden en realisaties. U kunt ons bereiken op 040-3041570 of info@kitchencovers.nl.

Behalve keukenrenovatie helpen wij u graag met belettering. Wij zijn uw specialist voor autobelettering, carwrap, raamfolie en glasfolie. Meer informatie en enige realisaties vindt u op www.beletteraar.nl.

waarom kitchencovers

de prijs

portfolio