KEUKENRENOVATIE OSS

Keukenrenovatie

Oss

Woont u in Oss en heeft u een keukenrenovatie nodig? Met Kitchen Covers kunt u heel voordelig een prachtige nieuwe uitstraling geven aan uw keuken. Kijk snel verder voor de mogelijkheden.

Wat is

KitchenCovers

Kitchen Covers is een Brabants bedrijf dat zich gespecialiseerd heeft in het renoveren van keukens met behulp van een speciale, stevige en krasvaste folie die bovendien heel makkelijk schoon te maken is. Keukenkastjes, zijpanelen en stootborden worden daarbij als het ware ingepakt (gewrapt) en er komt geen verf of lak aan te pas. Het is dus een schone en droge klus die wij meestal binnen een dag voor u gerealiseerd kunnen hebben. Het is ook mogelijk om grotere oppervlakken zoals de keukendeur te wrappen. De enige voorwaarde is, dat het oppervlak geen reliëf heeft. Alleen volledig gladde oppervlakken kunnen gewrapt worden in onze folies.

VoorNa

Volop

Keuze

Een groot voordeel van keukenrenovatie met KitchenCovers is de enorme keuze aan kleuren en dessins. Of u nu houdt van mat of glanzend, u kunt kiezen uit alle kleuren van de regenboog en meer. Ook hebben wij meer dan 30 verschillende dessins op voorraad. Zelfs een full color afbeelding behoort tot de opties. Wij hebben al vele keukens in de omgeving Oss gerenoveerd tot volle tevredenheid van onze klanten.

Prijs

  • Het totale oppervlak van de te wrappen panelen;

  • Sommige vaste delen in de keuken;

  • Uw adres i.v.m. eventuele voorrijdkosten.

Een keukenrenovatie in Oss met behulp van KitchenCovers is erg voordelig in vergelijking met het spuiten of lakken van uw keuken.

Vraag direct een offerte aan

Wilt u meer weten over KitchenCovers? Neem vrijblijvend contact met ons op zodat wij u alles kunnen vertellen over een keukenrenovatie bij u in Oss.

waarom kitchencovers

de prijs

portfolio