KEUKENRENOVATIE KOSTEN

Keukenrenovatie

Kosten

De kosten voor keukenrenovatie hoeven helemaal niet zo hoog te zijn. Een renovatie door KitchenCovers ligt meestal tussen de €950 en €1500. De prijs hangt voornamelijk af van het aantal te behandelen oppervlakken en de grootte van uw keuken.

Wat doet

KitchenCovers

Bij KitchenCovers pakken we uw keukenkastjes als het ware in: we “wrappen” de kastjes, laden en panelen in een flinterdunne, hygiënische en krasvaste folie. Daarmee krijgt uw keuken direct een nieuwe, frisse uitstraling. Het is bovendien een schone en droge klus: Er hoeft niets afgedekt te worden ter bescherming tegen verfspetters door schilder- of spuitwerk, en uw keuken is direct na behandeling klaar voor gebruik! Zo houden we de kosten voor keukenrenovatie laag.

VoorNa

Heel veel

Keuze

Bent u uitgekeken op de kleur van uw keuken, maar is die verder nog prima in orde? Past de uitstraling ervan niet meer bij de rest van uw interieur? Bij KitchenCovers kunt u kiezen uit alle denkbare kleuren. Ook meer dan 30 dessins zijn direct leverbaar uit voorraad. Wilt u de kastjes mat of glanzend? Of bent u op zoek naar een houtlook voor uw keuken? Bijna alles is mogelijk met de folies van KitchenCovers. Zelfs als u een full colour foto wilt laten aanbrengen op uw keukenkastjes, kunnen wij daarvoor zorgen.

Vlakke

Deuren

Renovatie van uw keuken met de folies van KitchenCovers is helaas alleen mogelijk als u vlakke kastjes en lades hebt. Handgrepen zijn uiteraard geen probleem want die kunnen tijdelijk verwijderd worden, maar kastjes met een reliëf of een kader kunnen wij helaas niet behandelen.

Vraag direct een offerte aan

Bent u benieuwd wat de kosten voor de renovatie van uw keuken zijn met KitchenCovers? Neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op en informeer naar de mogelijkheden.

waarom kitchencovers

de prijs

portfolio