KEUKENRENOVATIE EINDHOVEN

Keukenrenovatie

Eindhoven

KitchenCovers is úw specialist voor keukenrenovatie in regio Eindhoven. U kunt eenvoudig uw keukenkasten renoveren door een lichtere of donkere folie aan te laten brengen. Benieuwd? Neem dan contact met mij op, zodat u niet direct een compleet nieuwe keuken hoeft aan te schaffen. KitchenCovers zorgt er namelijk voor dat uw keuken een nieuwe, frisse uitstraling verkrijgt door het plaatsen van folie op keukendeuren en -kasten. Kortom, u krijgt een geheel nieuwe én stijlvolle look in de smaak die bij u past.

Uw keukenkasten

Renoveren

Wilt u uw oude keuken renoveren door het vervangen van uw keukendeuren? Bij KitchenCovers zijn de mogelijkheden eindeloos omtrent keukenrenovatie in de omgeving van Eindhoven. Zo kan er folie geplaatst worden op de keukendeuren en -kasten. Tevens heb ik een ruime ervaring in:

  • Nieuwe folie op keukendeurtjes
  • Nieuwe folie op zijpanelen
  • Folie op het stootbord
  • Sierstrips

VoorNa

Keuken wrappen in

Iedere denkbare kleur

De folie is verkrijgbaar in alle denkbare kleuren, in meer dan vijftig designs. Ook voor full-color afbeeldingen bent u bij mij zeker aan het juiste adres. Dit maakt KitchenCovers dé specialist in keukenrenovatie voor huishoudens in omgeving Eindhoven.

Scherpe Prijs

Voor keuken renovatie

Het renoveren van een keuken, door middel van folie, is daarnaast een stuk voordeliger dan spuit- of lakwerk. Wij plaatsen de folie vakkundig en meestal binnen één dag.

Vraag direct een offerte aan

Wilt u meer informatie ontvangen over de mogelijkheden omtrent keukenrenovatie in Eindhoven en omgeving? Neem dan vrijblijvend contact met mij op. Naast keukenrenovatie kunt u ook bij mij terecht voor belettering in regio Eindhoven. Zo ben ik al jaren dé specialist in raamfolie, zonwerende folie én het beletteren van objecten. Gedacht kan worden aan ramen en auto’s. Voor meer informatie kunt u terecht op de website van De Beletteraar.

waarom kitchencovers

de prijs

portfolio