Tel: 040 - 304 15 70

Keukenrenovatie Eindhoven

Kitchen Covers is úw specialist voor keukenrenovatie in regio Eindhoven. U kunt eenvoudig uw keukenkasten renoveren door een lichtere of donkere folie aan te laten brengen. Benieuwd? Neem dan contact met mij op, zodat u niet direct een compleet nieuwe keuken hoeft aan te schaffen. Kitchen Covers zorgt er namelijk voor dat uw keuken een nieuwe, frisse uitstraling verkrijgt door het plaatsen van folie op keukendeuren en -kasten. Kortom, u krijgt een geheel nieuwe én stijlvolle look in de smaak die bij u past.

Uw keukenkast en -blad renoveren

Wilt u uw oude keuken renoveren door het vervangen van uw keukendeuren? Bij Kitchen Covers zijn de mogelijkheden eindeloos omtrent keukenrenovatie in de omgeving van Eindhoven. Zo kan er folie geplaatst worden op de keukendeuren en -kasten. Tevens heb ik een ruime ervaring in:

  • Het aanbrengen van folie op de zijpanelen;
  • Het aanbrengen van folie op het stootbord;
  • De bevestiging van sierstrips.

Keuken wrappen in iedere denkbare kleur

De folie is verkrijgbaar in alle denkbare kleuren, in meer dan vijftig designs. Ook voor full-color afbeeldingen bent u bij mij zeker aan het juiste adres. Dit maakt Kitchen Covers dé specialist in keukenrenovatie voor huishoudens in omgeving Eindhoven.

Scherpe prijs voor keuken renovatie

Het renoveren van een keuken, door middel van folie, is daarnaast een stuk voordeliger dan spuit- of lakwerk. Wij plaatsen de folie vakkundig en meestal binnen één dag. Tevens is er budgetfolie verkrijgbaar. Deze folie is iets minder krasvast, maar wel goedkoper en altijd te repareren bij beschadiging.

Vraag direct een offerte aan

Wilt u meer informatie ontvangen over de mogelijkheden omtrent keukenrenovatie in Eindhoven en omgeving? Neem dan vrijblijvend contact met mij op. Naast keukenrenovatie kunt u ook bij mij terecht voor belettering in regio Eindhoven. Zo ben ik al jaren dé specialist in raamfolie, zonwerende folie én het beletteren van objecten. Gedacht kan worden aan ramen en auto's. Voor meer informatie kunt u terecht op de website van De Beletteraar.