Tel: 040 - 304 15 70

Keukenrenovatie Eindhoven

Kitchen Covers is dé specialist voor keukenrenovatie in de regio Eindhoven. Wilt u een nieuw tintje aan uw keuken toevoegen? Uw keuken licht of juist erg vernieuwen? Wij begrijpen als geen ander dat u niet direct een compleet nieuwe keuken wilt aanschaffen. Met Kitchen Covers kunt u uw keuken van een nieuwe én frisse uitstraling voorzien door het plaatsen van folie op keukendeurtjes. Zo krijgt de keuken een geheel nieuwe en stijlvolle look, in de smaak die bij u past
 

Volop mogelijkheden

Wilt u uw oude keuken renoveren of de keukendeurtjes vervangen? Bij Kitchen Covers zijn de mogelijkheden eindeloos. Er kan folie geplaatst worden op de keukendeurtjes, maar ook op de zijpanelen, het stootbord en de sierstrips. Onze folie is verkrijgbaar in alle denkbare kleuren en in meer dan 50 designs. Ook voor full-color afbeeldingen, zoals keukenrenovatie, bent u bij ons zeker aan het juiste adres.

Voordelig

Het renoveren van een keuken door middel van het plaatsen van folie is daarnaast ook nog eens een stuk voordeliger dan het laten spuiten of lakken. Wij plaatsen de folie vakkundig en meestal binnen één dag! Ook is er budgetfolie verkrijgbaar. Deze folie is iets minder krasvast, maar wel goedkoper en altijd te repareren bij beschadiging.

Wilt u meer informatie ontvangen over de mogelijkheden voor een keukenrenovatie in Eindhoven en omgeving? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Naast keukenrenovatie kunt u ook bij ons terecht voor belettering in de regio Eindhoven. Wij zijn al jaren dé specialist in raamfolie, zonwerende folie én het beletteren van objecten zoals uw deur of auto. Kijk voor meer informatie hierover direct op de beletteraar.