KEUKENRENOVATIE BRABANT

Keukenrenovatie

Brabant

Een keukenrenovatie in Brabant laten doen was nog nooit zo makkelijk en voordelig. KitchenCovers voorziet uw keuken van een hele nieuwe kleur en uitstraling, simpelweg door de kastjes, lades, zijpanelen en stootborden te wrappen in een mooie, door u gekozen folie.

Wat is

Wrappen

Wrappen betekent letterlijk: inpakken. Bij deze techniek wordt een dunne, stevige folie over de bestaande keukenkastjes en -lades geplakt. Een hele mooie oplossing dus voor keukens die eigenlijk nog goed zijn, maar die u graag van een andere kleur of uitstraling voorziet. Het Brabantse Kitchen Covers heeft zich hierin gespecialiseerd.

VoorNa

Waarom

Wrappen

Wrappen heeft een groot aantal voordelen ten opzichte van andere manieren van keukenrenovatie zoals spuiten of verven:

  • Het kan heel snel gebeuren: meestal zijn we binnen een dag klaar;
  • Wrappen is voordeliger dan schilderen of spuiten;
  • De werkzaamheden zijn schoon en droog, waardoor de keuken direct gebruiksklaar is;
  • Folie is meer slijtvast dan spuitwerk;

  • Het resultaat is ontzettend strak: geen strepen, oneffenheden of bobbels te zien als het klaar is, waar dat bij verven of spuiten vaak niet helemaal te voorkomen is.

Mogelijkheden

De mogelijkheden zijn eindeloos. De folie is in alle kleuren leverbaar en in ons assortiment hebben we ook vele verschillende dessins.30 daarvan hebben we altijd op voorraad. Denkt u bijvoorbeeld aan een folie met een hout- of betonlook of juist een folie met hoogglans. Of misschien wilt u wel een full-color afbeelding in uw keuken laten verwerken. Ook dat is geen enkel probleem.

Kosten

De kosten hangen o.a. af van het aantal panelen dat gewrapt moet worden, en welke folie we gebruiken. Een keukenrenovatie in Brabant kan binnen een straal van 20 km rond Eindhoven nog voordeliger, want dan betaalt u helemaal geen voorrijkosten.

Contact

Meer weten? Aarzel niet en neem vrijblijvend contact met ons op voor alle mogelijkheden.

waarom kitchencovers

de prijs

portfolio