Keukenkastjes laten wrappen

Keukenkastjes

Laten wrappen

Als uw keuken zich nog in een prima staat bevindt, maar u toch graag eens wat anders wilt omdat u de kleur niet meer mooi vindt, dan heeft KitchenCovers de oplossing voor u: Uw keukenkastjes laten wrappen. Overigens kunnen we naast uw keukenkastjes, nog veel meer wrappen, zoals de panelen van uw lades, de zijpanelen, het stootbord en zelfs de deur. De enige voorwaarde is dat de te wrappen oppervlakken glad zijn. Panelen met een reliëf erin kunnen wij helaas niet inpakken.

Wat is dat,

Keukenkastjes laten wrappen?

Als u uw keukenkastjes laat wrappen, worden ze als het ware opnieuw “ingepakt”. We voorzien ze van een nieuwe kleur en uitstraling door ze van een flinterdunne, maar stevige, krasvaste en hygiënische folie te voorzien. Zo krijgt uw keuken snel en voordelig de uitstraling die u wenst.

VoorNa

Binnen

een dag

Het laten wrappen van keukenkastjes (en de rest van uw keuken) is meestal binnen één dag gebeurd. Omdat wij schoon en droog werken, is uw keuken daarna direct klaar voor gebruik.

Volop

Keuze

KitchenCovers heeft een uitgebreid scala aan mogelijkheden voor u op voorraad. Mat of glanzend, wij kunnen uw keuken in elke denkbare kleur beplakken. Ook hebben wij meer dan 30 dessins in huis, zodat u ook kunt kiezen voor bijvoorbeeld een beukenhout of grenen uitstraling. Zelfs full color afbeeldingen op uw keukenkastjes behoren tot de mogelijkheden.

Contact

Als u nieuwsgierig geworden bent naar alle mogelijkheden voor het laten wrappen van uw keukenkastjes, neemt u dan snel vrijblijvend contact met ons op, wij helpen u graag

waarom kitchencovers

de prijs

portfolio