Keukenkast beplakken

Keukenkast

Beplakken

Hebben de deuren van uw keukenkast hun mooiste tijd wel hebben gehad, maar kunnen ze nog prima een ronde mee? Of wilt u gewoon wel eens een ander kleurtje, of een andere stijl in uw keuken? Laat KitchenCovers uw keukenkast beplakken met eersteklas krasvaste wrapfolie en uw keuken is weer als nieuw!

Keukenkast beplakken

met wrapfolie

Wrappen is eigenlijk niets anders dan het “inpakken” van meubels en meubelpanelen. Door uw keukenkast te beplakken met wrapfolie heeft u snel resultaat, en het levert bovendien erg weinig overlast en gedoe op. In tegenstelling tot schilderen, is wrappen een klus waarbij geen stof of verfspetters vrijkomen. Er hoeft niets afgedekt te worden in uw keuken en we zijn snel klaar. Voor het wrappen van een complete keuken hebben wij nooit meer dan een dag nodig.

VoorNa

Keukenkast beplakken

In uw eigen stijl

Er is heel veel mogelijk met wrapfolies. U kunt kiezen uit alle kleuren van de regenboog, maar ook hebben wij meer dan 30 verschillende dessins op voorraad. Zo kunt u kiezen voor een beukenlook of een metallic look. U kunt uw keukenkast laten beplakken met een matte of een glanzende folie; zelfs foto’s in full colour zijn mogelijk! Misschien vindt u het leuk om een bepaald element in uw keuken te accentueren door er een andere kleur op toe te passen; de mogelijkheden zijn eindeloos.

Eerste klas

Folie

De folies die wij gebruiken zijn van de allerbeste kwaliteit. We beplakken uw keukenkasten met flinterdunne folie die toch heel stevig en krasvast is; bovendien zijn de folies gemakkelijk schoon te maken en zeer onderhoudsarm. Uw keuken kan weer jarenlang mee.

Kosten

De kosten voor het beplakken van uw keukenkast hangen af van een aantal factoren, zoals de totale te behandelen oppervlakte, hoeveel vaste delen er zijn en uw adres, binnen 20 km rond Eindhoven rekenen wij geen voorrijdkosten.

Vraag direct een offerte aan

Wilt u meer weten over het beplakken van uw keukenkast met wrapfolie? Neem dan eenvoudig contact met ons op, wij helpen u graag verder!

waarom kitchencovers

de prijs

portfolio