KEUKEN WRAPPEN LIMBURG

Keuken wrappen

Limburg

Als u bent uitgekeken op uw keuken, maar deze nog wel in goede staat is, dan kunt u overwegen om deze te renoveren in plaats van geheel te vernieuwen. Dat scheelt natuurlijk een hoop geld. De meest voordelige én snelle manier om dit te doen, is om de keuken te wrappen. KitchenCovers komt graag naar u toe in Limburg om de keuken te wrappen in een flinterdunne maar super stevige, krasvaste folie. Dit is bijna altijd binnen één dag gedaan, en u kunt uw keuken direct gebruiken!

Volop

Keuze

U kunt bij ons de folie (of folies) uitkiezen die u wenst. Alle denkbare kleuren zijn mogelijk, in mat of glanzend. Ook kunt u kiezen uit een dertigtal dessins. Wilt u een mooie houtlook, zoals eiken of beuken? Of gaat u voor een bepaalde beton- of marmerlook? Zelfs een full colour print is mogelijk.

VoorNa

Keuken wrapping in Limburg:

Onze werkwijze

Nadat u akkoord bent gegaan met de offerte, spreken we snel een dag af om bij u langs te komen. Binnen een dag voorzien wij uw gehele keuken van een nieuw uiterlijk. Daarbij hoeft niets afgedekt te worden. In tegenstelling tot het verven of overspuiten van keukenkastjes, is het wrappen van een keuken schoon werk. We pakken alle deurtjes, panelen etc. netjes in en uw keuken is direct weer klaar voor gebruik!

Prijs

De prijs voor het wrappen van een keuken in Limburg hangt van een aantal zaken af, bijvoorbeeld:

  • Het aantal te bewerken oppervlakken;

  • Vaste delen;

  • De keuze van het materiaal;

  • Uw woon- of vestigingsadres.

Natuurlijk ligt de prijs voor een grote keuken wat hoger dan die voor een kleinere, maar gemiddeld kunnen we hier wel een prijs noemen. Het wrappen van een gemiddelde Nederlandse keuken kost normaalgesproken ergens tussen de €950 en €1500. Vraag hier een offerte aan, zodat wij vrijblijvend een prijs voor u kunnen berekenen

Contact

Heeft u vragen over onze diensten? Of wilt u graag iemand spreken? Neem gerust contact met ons op door te bellen naar 040-3041570, of mail ons naar info@kitchencovers.nl.

waarom kitchencovers

de prijs

portfolio