KEUKEN WRAPPEN HELMOND

Keuken wrappen

Helmond

Bent u uitgekeken op uw keuken? En heeft u geen zin om duizenden euro’s uit te geven aan een nieuwe? Dan heeft KitchenCovers dé oplossing voor u! Wij komen graag naar Helmond om uw keuken snel een compleet nieuwe look te geven door middel van wrappen. Bovendien rekenen wij geen voorrijdkosten binnen een straal van 20 km rond Eindhoven. Geen gedoe, veel keuze en een nette prijs: dat is KitchenCovers!

Een keuken wrappen in Helmond:

Hoe gaat dat

Het wrappen van keukenkast deurtjes, stootborden, zij- en achterpanelen en zelfs de keukendeur, is een klus die wij bijna altijd binnen één dag klaar hebben. U hoeft niets af te dekken, want het is schoon werk. Geen verfspatten, spuitnevels of lijmresten: De deurtjes en panelen worden één voor één gedemonteerd, het flinterdunne, stevige folie wordt aangebracht en alles wordt weer teruggeplaatst. De keuken is direct weer klaar voor gebruik. Onze KitchenCovers specialisten gaan efficiënt en netjes te werk; wij houden van een strakke afwerking.

VoorNa

Volop

mogelijkheden en keuzes

Naast keukens, kunnen wij allerlei andere oppervlakken behandelen: kasten, tafels, bankjes… zolang het oppervlak geen reliëf heeft, kunnen wij het prachtig “inpakken” in een superdunne en stevige wrap folie. De folie is krasvast en gaat jaren mee. U kunt bovendien kiezen uit een keur aan stijlen en kleuren. Mat, glanzend, een speciaal dessin, of zelfs een foto: het kan allemaal. We hebben folie met een eikenhout of marmerlook, maar ook bijzondere dessins en uitgesproken kleuren hebben wij op voorraad. Kortom: wij hebben altijd een folie in de stijl die bij u past!

Contact

Wilt u meer weten over de mogelijkheden voor keuken wrappen in Helmond of omgeving? Neemt u gerust contact met ons op door te bellen of een bericht achter te laten. Ook het aanvragen van een offerte is eenvoudig. Vul hier een kort formulier in en upload wat foto’s van de huidige situatie, dan kan ik een passende offerte voor u opmaken!

waarom kitchencovers

de prijs

portfolio