KEUKEN WRAPPEN DEN BOSCH

Keukenwrappen

Den Bosch

Is uw keuken toe aan een nieuwe look, maar nog niet aan vervanging? Laat uw keuken in de regio Den Bosch wrappen door KitchenCovers uit Eindhoven! Wij voorzien uw keuken binnen een dag van een prachtige nieuwe look met behulp van hoogwaardige, flinterdunne en krasvaste folies. Kies uit vele kleuren en dessins en geniet snel weer van uw vernieuwde keuken!

Volop

Keuze

U heeft bij ons volop keuze. Elke denkbare kleur is mogelijk, alsmede een veelvoud aan dessins en zelfs full colour afbeeldingen als u dat wilt. In mat of glanzend, een rustige houtlook of juist een sprekende kleur: wij hebben de kleur en de stijl die bij u past!

VoorNa

Redenen om uw keuken

in Den Bosch te laten wrappen

Wrappen is een relatief goedkope manier om uw keuken snel van een compleet nieuwe look te voorzien. We zijn meestal binnen een dag klaar; bovendien wordt er bij het wrappen schoon en droog gewerkt. Geen verfspatten of vervelende lakluchtjes dus, en uw keuken is direct weer klaar voor gebruik! De folie is van uitstekende kwaliteit. Ondanks de zeer geringe dikte is hij krasvast en zal hij jaren meegaan. Bovendien is de folie gemakkelijk schoon te houden.

Prijs

De prijs hangt af van een aantal factoren, maar om een indicatie te geven: een gemiddelde Nederlandse keuken kan KitchenCovers wrappen voor een prijs die ligt tussen de €950 en €1500. Zaken die van invloed zijn op de prijs

  • Het aantal te bewerken panelen;
  • Het aantal vaste onderdelen in de keuken (zoals bv plinten);
  • Het gekozen materiaal;
  • Het adres.

Meer info over het wrappen van een keuken in Den Bosch

Wilt u meer weten over onze diensten of alle mogelijkheden omtrent het wrappen van keukens of andere delen van het interieur? Neem gerust contact met ons op; wij helpen u graag verder!.

waarom kitchencovers

de prijs

portfolio