Keuken renoveren met folie

Keuken renoveren

Met folie

Een keuken kan vele jaren meegaan. Vaak is de apparatuur nog prima in orde, maar de kleur en de stijl van een keuken kunnen op een gegeven moment wel wat gedateerd raken. Misschien wilt u wel een subtiele verandering, zoals een iets lichtere tint of zelfs een aantal accenten aanbrengen met een contrasterende kleur. Met KitchenCovers kunt u binnen een dag een geheel nieuw look hebben voor uw keuken, met minimale overlast én voor een gunstige prijs.

Wrappen

Wij zorgen voor een make-over van uw keuken door de panelen in te pakken in een stevige maar flinterdunne en krasvaste folie, wat we “wrappen” noemen. Denk daarbij aan de deuren en ladefrontjes, maar ook stootbord en zijpanelen. Het is zeer schoon en droog werk. Bij lakken of overspuiten moet de omgeving afgeschermd worden i.v.m. eventuele verfspatten, en is er een droogtijd die in acht genomen moet worden voordat u de keuken moet gebruiken. Wanneer u de keuken laat renoveren met folie, heeft u van dat alles geen last en is de keuken direct weer klaar voor gebruik!

VoorNa

De mogelijkheden

Zijn eindeloos

De mogelijkhedenmet een folierenovatie zijn eindeloos. U kunt kiezen uit alle denkbare kleuren in mat of glanzend en ook zijn er allerlei dessins mogelijk. Misschien wilt u een klassieke eikenlook of gaat u voor een moderne, strakke betonlook. Of wellicht wilt u een full color afbeelding op uw keukenkastjes, achterpaneel of inbouwkoelkast? Zelfs dat is mogelijk bij KitchenCovers.

Prijs

Een keukenrenovatie met folie is relatief goedkoop. U kunt denken aan een prijs tussen de €950 en €1500 euro, afhankelijk van het aantal te behandelen panelen en vaste delen in de keuken, en uw woon- of vestigingsadres. Is dat binnen een straal van 20 km rond Eindhoven? Dan rekenen wij geen voorrijkosten! We spreken van tevoren een all-in prijs af, zodat u achteraf niet voor vervelende verrassingen komt te staan.

Contact

Wilt u meer weten? Neem dan contact met ons op, wij helpen u graag verder.

waarom kitchencovers

de prijs

portfolio