KEUKEN OPKNAPPEN MET FOLIE

Als uw keuken nog prima in orde is, maar de kleur niet meer naar uw zin is, kies dan voor het opknappen van uw keuken met folie. Op deze manier heeft u binnen één dag een compleet nieuwe look te pakken en u kunt weer jarenlang vooruit.

Keuken opknappen met folie

KitchenCovers pakt uw hele keuken als het ware opnieuw in: de deurtjes en laden, maar ook zij- en achterpanelen worden in een folie “gewrapt” in de kleur en stijl van uw voorkeur. Zelfs de keukendeur zelf kunnen we op deze manier behandelen. Er hoeft dus niets gelakt of gespoten te worden; het wrappen van een keuken is heel schoon werk. Er wordt niet gespetterd met verf en u heeft geen last van stof. Bovendien is de keuken direct weer klaar voor gebruik. Superhandig!

Een nieuwe

Look

De folie die wij gebruiken is dun maar zeer stevig, en krasvast. U kunt kiezen uit alle kleuren van de regenboog en er zijn altijd meer dan 30 verschillende dessins direct leverbaar uit voorraad. Houdt u van een matte keuken of gaat u voor hoogglans? Een beukenlook of een betonlook? Wilt u een full color afbeelding op uw keuken geplaatst hebben? Zelfs dat is geen enkel probleem. Ook is het mogelijk om sierstrips te laten plaatsen.

VoorNa

Werkwijze

Het opknappen van uw keuken met folie duurt meestal niet langer dan één dag. Uw vakman begint met het verwijderen van de deuren, ladefronten en panelen die gewrapt moeten worden. Eventuele handgrepen worden losgeschroefd en vervolgens worden alle te behandelen delen één voor één superstrak ingepakt in zelfklevende folie. De enige voorwaarde is, dat de deuren vlak moeten zijn.

Prijs

We maken van tevoren een all-in prijs, zodat u niet voor verrassingen achteraf komt te staan. Dit doen wij aan de hand van het aantal te behandelen panelen, vaste delen in de keuken, en uw vestigingsadres. Wanneer dat binnen een straal van 20 km rond Eindhoven is, rekenen wij geen voorrijkosten!

Contact

Heeft u vragen of wilt u meer informatie over de mogelijkheden? Neem dan gerust contact met ons op.

waarom kitchencovers

de prijs

portfolio