Kast

Wrappen

Kan uw kast nog best een ronde mee, maar vindt u hem niet zo mooi meer? Laat KitchenCovers uw kast wrappen, en hij ziet er weer als nieuw uit! Het is helemaal niet nodig om de kast weg te doen en hem te vervangen. Door uw meubel te laten behandelen met wrapfolie, bespaart u geld én bent u hartstikke duurzaam bezig.

Een kast

Wrappen of schilderen

Mensen verkiezen vaak het wrappen van een kast boven de mogelijkheid om hem te schilderen. Uw kast wordt als het ware ingepakt in een stevige, dunne folie die krasvast en eenvoudig schoon te houden is. Het is snel klaar, er hoeft niets opgeschuurd te worden (geen stof en houtresten) en er is geen risico op verfspatten. Het is een schone en droge klus, en de mogelijkheden zijn eindeloos

  • Nieuwe folie op keukendeurtjes
  • Nieuwe folie op zijpanelen
  • Folie op het stootbord
  • Sierstrips

VoorNa

Een kast wrappen:

de mogelijkheden

Al doet onze naam misschien anders vermoeden, KitchenCovers beperkt zich niet tot het wrappen van keukens alleen; deuren, kasten, tafels, bankjes en nog veel meer objecten behoren tot de mogelijkheden om te behandelen met een mooie, stevige folie. De enige voorwaarde is dat de oppervlakken die we gaan behandelen, geen reliëf hebben. Verder zijn er geen beperkingen. Dus of u nu een complete keuken van een nieuw jasje wilt voorzien, of een deur of een kast wilt wrappen, KitchenCovers staat voor u klaar.

Kleuren

En Stijlen

U kunt bij KitchenCovers kiezen uit heel veel kleuren en stijlen. Alle kleuren van de regenboog zijn beschikbaar, u kunt kiezen voor mat of glanzend, of misschien heeft u liever een dessin. Wij hebben altijd meer dan 30 dessins op voorraad; denk bijvoorbeeld aan een marmer- of een eikenlook. U kunt zelfs een full colour afbeelding op uw kast aan laten brengen; zo maakt u het nog persoonlijker.

Vraag direct een offerte aan

Heeft u vragen over het wrappen van een kast of ander meubilair? Wilt u graag een offerte aanvragen? Neem dan contact met ons op, wij helpen u dan zo snel mogelijk verder.

waarom kitchencovers

de prijs

portfolio