Interieurfolie

Interieurfolie

Met interieurfolie kunt u allerlei delen van uw interieur in korte tijd een goede opknapbeurt geven. Alle gladde oppervlakken kunnen met interieurfolie behandeld worden: Keukenkastjes en -panelen, stootborden, maar ook deuren, kasten en zelfs tafels of bureaubladen. Zolang er geen reliëf in zit, kan interieurfolie een compleet nieuwe uitstraling geven aan uw meubel. Bij KitchenCovers kunt u terecht voor een professionele make-over met interieurfolie in alle soorten en maten.

Professioneel

interieurfolie aanbrengen

Het aanbrengen van interieurfolie kan voor iemand die geen ervaring heeft, nog best lastig zijn. Het strak, recht en zonder oneffenheden aanbrengen van de folie vereist toch wat vaardigheid. Bovendien moeten onderdelen gedemonteerd worden en de folie moet netjes op maat gesneden worden. De specialisten van KitchenCovers kunnen uw hele keuken binnen een dag netjes en strak voorzien van een prachtige folie naar uw smaak. U heeft bij ons volop keuze en bespaart u uzelf een hoop gedoe door ons de klus te laten klaren.

VoorNa

Zeer ruim assortiment

interieurfolie

Of u nu houdt van een klassieke of moderne stijl, gaat voor zachte of juist felle kleuren, of toch liever een beukenlook of een origineel printje wilt laten aanbrengen; wij hebben folies voor elke smaak. Alle kleuren van de regenboog zijn beschikbaar, in mat of glanzend. Verder hebben wij meer dan 30 dessins in ons assortiment en ook full colour afbeeldingen behoren tot de mogelijkheden

Kwaliteits

interieurfolie

De interieurfolie die wij gebruiken voor uw meubelen is van de allerbeste kwaliteit: flinterdun en toch krasvast, én natuurlijk eenvoudig schoon te maken. De folie zal jarenlang meegaan. Een complete keuken kunnen wij binnen een dag geheel voorzien van een nieuwe look, en u moet dan denken aan een prijs die ligt tussen de €950 en €1500.

Vraag direct een offerte aan

Wilt u meer weten over onze interieurfolie? Heeft u vragen over onze werkwijze of wilt u een vrijblijvende offerte aanvragen? Neem dan contact met ons op, wij helpen u graag verder.

waarom kitchencovers

de prijs

portfolio