Folie keukendeurtjes vervangen kosten

Folie keukendeurtjes vervangen

kosten

Wanneer de folie van uw keukendeurtjes loslaat, dan is het tijd om deze te vervangen. Vaak is de keuken zelf nog prima in orde, maar zien de deurtjes er wat versleten uit. U kunt natuurlijk het hele keukendeurtje laten vervangen, maar het is ook mogelijk om simpelweg de folie te vervangen om kosten te besparen. De keuken ziet er weer als nieuw uit tegen een voordelige prijs!

Wat de precieze kosten voor het vervangen van de folie op uw keukendeurtjes precies zijn, hangt van een aantal factoren af, zoals het aantal deurtjes dat behandeld moet worden en de grootte ervan, uw adres en de soort folie die u gebruikt. Voor het wrappen van een gemiddelde keuken in Nederland kunt u rekenen op een prijs van tussen de €950 en €1500 euro. Wilt u slechts van één kastje de folie laten vervangen? Dan bent u natuurlijk veel minder kwijt. Wel moet u dan rekening houden met voorrijkosten.

VoorNa

Nieuwe

Uitstraling

Als u uitgekeken bent op de kleur van uw keuken, of de kastjes zijn licht beschadigd, dan is het dus echt niet nodig om veel geld uit te geven aan nieuwe keukendeurtjes, een nieuwe keuken of zelfs het overspuiten van uw kastjes. Door simpelweg de folie van uw keukendeurtjes te vervangen, bespaart u niet alleen kosten; het is ook altijd heel snel gebeurd. Meestal zijn we binnen een dag klaar en uw keuken is altijd direct klaar voor gebruik. Er wordt geen gebruik gemaakt van lijm, lak of verf die nog moet drogen dus u kunt dezelfde avond nog koken en eten in een keuken die er weer als nieuw uitziet!

Contact

Heeft u vragen over de kosten voor het vervangen van de folie van uw keukendeurtjes? Neem dan gerust contact met ons op.

waarom kitchencovers

de prijs

portfolio