Bestaande keuken renoveren

Bestaande keuken

Renoveren

Is uw keuken nog goed, maar bent u wel toe aan iets nieuws? Vind u de kleur niet meer mooi, of wilt u er een andere uitstraling aan geven? Het renoveren van een bestaande keuken met KitchenCovers is zo gepiept, en zeker niet duur. Meestal kunt u binnen een dag genieten van uw “nieuwe” keuken!

Helaas is het bij sommige keukens niet mogelijk om op deze manier een renovatie uit te voeren: de deuren moeten volledig vlak zijn. Keukenkastjes met een reliëf kunnen wij helaas niet behandelen.

Wrappen

Bij KitchenCovers kunnen wij uw keuken van een geheel nieuwe, frisse uitstraling voorzien door de deuren, lades en panelen “in te pakken” (wrappen) in een flinterdunne, krasbestendige en hygiënische folie. Zelfs uw keukendeur kunnen we onder handen nemen als u dat wenst. Het wrappen van uw keuken gaat veel sneller dan overschilderen of overspuiten, en bovendien is het een schone klus: geen last van verfspetters, er hoeft niets afgedekt te worden. En ook heel fijn: U kunt uw keuken direct gebruiken!

VoorNa

Volop

Keuze

U heeft bij ons een hele ruime keuze: U kunt kiezen uit alle kleuren van de regenboog voor de renovatie van uw bestaande keuken, in mat of hoogglans. Ook als u een dessin op uw keukenkastjes wil is er volop keuze en we hebben ook verschillende folies met bijvoorbeeld een beuken- of een eikenlook op voorraad. Wilt u een foto in full colour op uw keuken? Ook dat is mogelijk! Wellicht vindt u het mooi om verschillende kleuren met elkaar te combineren of bijvoorbeeld één kastje te accentueren met een opvallende kleur. De mogelijkheden zijn nagenoeg eindeloos.

Contact

Nieuwgierig geworden naar de mogelijkheden voor het renoveren van uw bestaande keuken met KitchenCovers? Neem dan vrijblijvend contact met ons op!

waarom kitchencovers

de prijs

portfolio